Andorra és spa, benestar, gastronomia, art i cultura!

Qui diu que a Andorra tot és esquiar i anar de compres? Andorra ofereix un patrimoni cultural de gran valor: Art Romànic, Ruta del Ferro, gastronomia… I una àmplia oferta de spa i benestar: Caldea, Inúu…

Benestar a Andorra… Spa dels Hotels Bringué i Caldea

A Andorra trobareu diversos spas, entre els quals destaquen Caldea i el seu nou centre exclusiu Inúu, al costat de Caldea. Caldea és molt més que un spa, és un espai termolúdic que, a més, ofereix botigues i restaurants.

 

Com a alternativa a Caldea, l’Hotel El Pradet és una molt bona elecció a Ordino, ja que a escassos metres podreu gaudir de l’elegant i íntim spa de l’Hotel Xalet Bringué. Amb un aforament estrictament limitat i una àmplia carta de massatges i tractaments, no podreu resistir la temptació d’una sessió d’spa en la vostra escapada a Andorra!

 

Per a reserves per Caldea o per a l’Spa de l’Hotel Xalet Bringué, informeu-vos-en a recepció.

Què és Caldea?

 

La millor excusa per a venir a Andorra. Descobriu l’Spa Caldea!

 

Una altra opció diferent a l’spa de Caldea, més íntima, és l’Spa del modern Hotel Xalet Bringué, a escassos metres de l’Hotel El Pradet, amb aforament limitat i una irresistible carta de massatges.

Spa Bringué

Gaudir de la bona cuina és obligatori de vacances:

A Andorra, i especialment a Ordino, podreu tastar la cuina tradicional i de muntanya d’Andorra, amb vedella D.O. Andorra, bolets, carns de caça…

 

Al restaurant del nostre hotel trobareu les millors carns a la brasa d’Ordino.

Esglésies d’Andorra: les joies romàniques del Principat

A Andorra, el Romànic es va desenvolupar del s.VIII al s.XIII, i podreu trobar les seves empremtes en ponts i esglésies rurals. La bellesa de l’entorn natural d’Andorra i d’aquestes petites esglésies romàniques es complementa amb la seva riquesa interior: figures de fusta policromada, pintures murals, retaules…

 

A la Vall d’Ordino podreu visitar moltes d’aquestes esglésies romàniques, com la de Sant Martí de la Cortinada o la de Sant Climent de Pal (La Massana), al costat de la qual trobareu el Centre d’Interpretació Andorra Romànica, molt interessant per a aprendre més sobre el Romànic.

 

A més, si us agrada el Romànic, en el vostre recorregut no pot faltar una visita a la Catedral de La Seu d’Urgell.

Quin interès té el Romànic d’Ordino?

 

Esglésies romàniques i ponts que trobareu pel camí, com l’església romànica de La Cortinada.

Descobriu la Ruta del Ferro dels Pirineus des d’Andorra!

La Ruta del Ferro dels Pirineus recorre Ordino, on la siderúrgia va ser una indústria forta entre els segles XVII i XIX.

 

El camí dels traginers d’Ordino us portarà a visitar la Farga Rossell, la Mina de Llorts i la Casa Museu d’Areny-Plandolit.